Nora Välimäki
Yoga - Reiki - Coaching

Kurser

Här postar jag information om kurser, workshops och retreats. Nya reikikurstider nu ute, se nedan för datum! 


Förfrågningar och anmälan till samtliga kurser görs till nora.valimaki@gmail.com.


Reikikurser

Förutom att ge reikibehandlingar så utbildar jag i Reiki. Nedan kan du läsa om innehållet i kurserna. Alla kurser hålls på Reikihuset i Sigtuna. Ibland håller jag även kurser i Finland; datum för dessa läggs ut här på hemsidan. Minsta antal deltagare per kurs är 2 personer och max antal är 6, då det är viktigt för mig att det finns tid för frågor och individuell handledning för varje person. 


Reiki nivå 1: På denna 2-dagars kurs lär du dig de grundläggande behandlingspositionerna och historiken bakom Reiki. Mycket tid ägnas åt att du ska få träna att ge behandlingar och öva upp din förmåga att kanalisera reikienergi. Efter kursen kan du behandla dig själv och dina närstående. NB: Kursen följs av en 21-dagar lång reningsperiod under vilken du ska behandla dig själv, så reservera tid även för detta!

Pris: 2500kr

Nästa kursdatum: 29-30 juni 2024 i Sigtuna


Reiki nivå 2: På denna 2-dagars kurs lärs reikisymbolerna ut och du får även lära dig att ge reiki på distans. Kursen omfattar praktiska övningar och mycket diskussion och reflektion! Efter kursen kan du börja behandla betalande kunder så under kursen går vi också igenom hur du skapar en reikiverksamhet och vad som behövs för att nå ut till presumtiva kunder. Du får även åtkomst till nätverk med andra reikiutövare, samt regelbundna reikiträffar där vi delar med oss av erfarenheter och tips. Nivå 2 innebär en spännande resa där du verkligen kommer in i Reikivärlden och får uppleva en härlig gemenskap!  

Pris: 3000kr

Nästa kursdatum: 17-18 augusti 2024 i Sigtuna


Reiki Masternivå: Att ge sig in på reikimasterbanan är ett åtagande som kräver tid och fokus. Som reikimaster kan du lära ut reiki till andra men vägen dit innebär också en inre resa, där du förbereder dig att lämna egot bakom dig och verkligen ta steget in på ljusets väg. Det är inte alltid lätt, så jag rekommenderar inte att man skyndar med detta, utan du vet själv om och när du är redo. Ofta kan det ta flera år mellan nivå 2 och masternivån. Kursformatet utformas utgående från dina individuella behov, och innehåller bland annat praktik på kurser i nivå 1 och 2. Tidsramen är individuell beroende på din bakgrund och erfarenhet. Är du intresserad av att utbilda dig till Masternivå, hör av dig till mig då jag alltid har en intervju med presumtiva Masterstudenter innan kurs.  

Pris: 6000-8000kr beroende på omfattning


 
 
 
Post
Samtal